Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ: Жена е в дъното на трагедията с разбития самолет

Пилотът Андреас Лубиц е преживявал „лична криза“ по време на фаталната катастрофа на „Джърмънуингс“, пише Daily Mail. 28-годишният пилот вероятно се е опитвал да преживее провалена връзка, когато преднамерено е насочил самолета Airbus A320 към склоновете на Френските Алпи, убивайки себе си и още 149 души на борда, пише Bild.

Според немското издание пилотът е имал проблеми във връзката с приятелката си седмиците преди самолетната катастрофа и вероятно е преживявал раздяла. Появиха се твърдения, че двойката е била сгодена и е трябвало да се оженят следващата година.

Версията се появи само часове след като полицията, разследваща инцидента, обяви, че е направила разкритие по време на четиричасовото претърсване на апартамента на Лубиц, който според сведенията е споделял с приятелката си.

Полицията отказа да разкрие подробности за потенциалния пробив, но настоя, че предсмъртно писмо няма.

Тази сутрин стана ясно, че Лубиц е продължавал да ходи на психолог до преди катастрофата със самолета. Вчера стана ясно, че той е фитнес маниак, страдал е от депресия и изтощение, които са задържали кариерното му развитие.

Преди 6 години се е лекувал в психиатрия, съобщава още Bild. Вестникът разкрива засекретеното здравно досие на Лубиц, от което става ясно, че той е страдал от тежка депресия. Пилотът имал пристъпи на страх и паника. Нещо повече - по време на обучението му в „Луфтханза” на няколко пъти е отбелязвано в докладите, че той е временно неспособен да лети, защото е прекалено слаб психически.

Въпреки това обаче той е минал всички психологически тестове и е бил смятан за годен да управлява самолет.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата