Пропускане към основното съдържание

Цвета Кирилова: Думата дискриминация е удобен термин за защита на интереси

Думата дискриминация е удобен термин за защита на интереси, свободи и права, който най-добре олицитворява несъвършени закони.

Един закон ще бъде безупречен, когато се е погрижил от първия до последния си член да лиши от смисъл думата дискриминация, като я изпразни от съдържанието на разтегливите и необятни параметри на нейното тълкуване.

Широтата на диагностиката на чия страна е предимството за защита на едно право над друго, както и субективният прочит на съдържанието, поместено в думата дискриминация, нямат начало и нямат край.

Създават се възможности за противопоставяне и раздалечаване на търсещите справедливост, но не се наблюдава подобряване на диалога и здравословно пресичане на възприятията в търсене на златната среда. Само съвършени закони може да ни освободят от думата дискриминация.

Цвета Кирилова, председател на "Сдружение Азбукари"

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.