Пропускане към основното съдържание

Политическият център е напълно глух, абсолютно изчерпан и деградирал

Дави ме в гърлото. Разбирате ли? Присяда ми. Не мога да игнорирам този факт. Не мога да понасям дори за миг тази отблъскваща демагогия, таззи пълна нравствена и морална разруха, в която живее Центърът.
Аз запомням такива неща като златист мед по асфалта, изсипан от обезверените пчелари. Запомням отчаяните погледи на хора с изгаснал пламък в очите. Запомням бледите лица на болните деца и есемесчетата за тяхното спасение. Има много неща, които не ми дават покой и които не мога да забравя.

Политическият център е напълно глух, абсолютно изчерпан и деградирал. Затова аз се вслушах в гласа от мегафона. Отказах да си сложа тапи в ушите. Отказах да си живея в моя личен комфортен космос, населен с приятели, музика, книги и религия. Отказах да се фиксирам в измамното пространство на личното оцеляване. Просто няма как да стане. Явно така съм устроена. Убедена съм, че за да бъде едно общество добре, трябва хората, които го съставят, също да са добре. С 10% нормално живеещи държавата не може да оцелее дълго. Потъва от тежестта на останалите 90%, които се давят.

Стоян Друсански, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.