Пропускане към основното съдържание

Гласуваш за Реформаторския блок, Патриотичния фронт, АБВ, а получаваш Бойко

Ако си спомняте лайтмотива в протестите на умните, красивите и продалите се на САЩ миналата година беше, че вотът на народа е подменен.

Има партия с най-много депутати, пък управлява втората и третата. Сто на сто съм сигурен, че на никой, който е гласувал за Реформаторския блок, Патриотичния фронт и АБВ, не му е минавало през главата, че всъщност гласуват за Борисов. Както и стана. Напротив – те си дадоха гласа за тези формации, защото не харесват Борисов. И аз дадох вота си за партията на Първанов. Е, това не е ли подмяна на вота, както и да е прикриван с клишета за България и национална отговорност.

Но днес ги няма онези, будните, така нареченото гражданско общество, което точно през миналата година узря на тази „земя като една човешка длан”. Или по-точно не длан, а юмрук на мутра! И веднага се видя, че под лъвската кожа издайнически надничат магарешки уши!

Стефан СТЕФАНОВ, Габрово

* Заглавието е на редакцията

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата