loading...

сряда, 10 декември 2014 г.

Обявяват Коко Динев за национално издирване?

Бившият собственик на Локомотив (Пловдив)  Константин Динев не се яви днес на разпитите в Главна дирекция "Криминална полиция", където се изредиха редица футболисти. 

Агенция БЛИЦ писа по-рано, че в цялата страна се провежда специализирана полицейска операция срещу черното тото, която ще става все по-мащабна.

Трима от бившите играчи на Локо (Пд) дори бяха задържани - Александър Тунчев, Мартин Камбуров и Кирил Котев. От разпитаните до момента единствен проговори халфът на Локо (Сф) Иво Иванов. Той е бивш играч на Любимец, като именно "дините" и Локо (Пд) са клубовете, които са поставени в графа "повече от съмнителни" в разследването за "черното тото".

Името на Константин Динев постоянно е забърквано в афери за уреждане на мачове, пише агенцията. Разпитват се почти всички футболисти, играли при "смърфовете" по време на управлението му. Самият Динев не е благоволил днес да се яви пред органите на реда, а ако не го стори и утре, се очаква да бъде обявен за национално издирване. Бизнесменът на този етап е неоткриваем.

Няма коментари :

Публикуване на коментар