Пропускане към основното съдържание

Ако всички бългaри носят сърце кaто нa Кубрaт...

Социалните мрежи са пълни с коментари в полза на Кубрат Пулев, който загуби мача си с Владимир Кличко, но показа сърцата игра и накара България да се гордее с него. Публикуваме само част от коментарите в подкрепа на най-добрия ни боксьор.

Ако всички бългaри носят сърце кaто нa Кубрaт, щяхa дa знaят кaкво е дa победиш стрaховете си и дa продължиш нaпред, дa превъзмогнеш болкaтa, от тежесттa нa удaрите които получaвaш. Победител е всеки, който е способен дa се изпрaви след зaгубaтa и дa продължи биткaтa. Кобрaтa го нaпрaви три пъти срещу допинг мaшинaтa Кличко и ще се върне по силен от всякогa! Той ще бъде шaмпионa и aз не се съмнявaм в товa. Товa сa трудни уроци и мaлцинa ги понaсят. Горд съм че познaвaм този бългaрин!, пише Емил Андреев.

Хората във Фейсбук не са на мнение, че мачът на Кобрата срещу Кличко е бил предрешен:

За всички, които ще кажат, че мачът е бил предрешен: Кличко удря със 700 кг сила на тупаницата. След мача Владимир споделя, че първият му удар е бил на 100% сила, точен и правилен, костите на ръката го заболели, но Кубрат стана... Първият човек, който е станал, усмихнал се и продължил боя... Колко души на планетата могат да понесат тежестта на автомобила ми върху лицето си??? Няколко пъти??? Спрете да плюете и бъдете горди, защото загубихме, но не бяхме победени... Шампионът видя, че на тази планета има човек, който не спира да става...

Българинът бил слабак. Бил тъп, необразован и комплексиран. Бил неудачник, непрокопсаник, въобще пълен дебил бил... Я чакайте малко? Кой българин? Оня, който става всяка сутрин и отива на работа с празен стомах. На който не са дали заплата последните няколко месеца, понеже началникът си купил джип. Българинът, който многократно загуби спестяванията си, предаден и обран безогледно от онези наричащи се слуги на народа? Българинът, който си плаща чинно билетчето в рейса за работа, но няма пари за закуска. Който си гледа децата в среда с европейски цени и десет пъти по ниски заплати и от немотията си дава с СМС-и на бедстващи и на осигурени болни, които умират пред кабинетите. Българинът, който не ламти за кръв, иначе отдавна да е изклал кърлежите впили се в него и в снагата на родината и смучещи от нейната кръв.


Този българин, който въпреки трудностите слага ръка на сърцето и пее химна, а кожата му настръхва. Този ли българин е неудачник? Не. Това е невъзможно.Този българин е герой! Който ще продължи да върши тихото си геройство, да става сутрин в тази ограбена, измъчена и продадена от лицемери и космополитни мошеници земя, ще продължи да търси нова работа, ще се бори за да отгледа децата си. И да, някои ще паднат в този бой. Някои, които не са за този свят, които не издържат на това лудо и бясно темпо и на всичката тази ужасна несправедливост царяща навред, но ще паднат борейки се. Ще паднат опитвайки се да станат! Точно като Кубрат пише Жулиета Димова.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.