Пропускане към основното съдържание

СКАНДАЛ: Наглецът Борисов раздава министерски постове срещу подкрепа, КОЙ си ти бе недоносче

Бойко Борисов е готов да раздаде министерски постове на всички партии, които подкрепят замисления от него кабинет на малцинството, съобщава в новия си брой в. "Преса".

"Готов съм да предоставя министерски кресла и на други партии, при положение че те споделят с нас отговорността за дадени политики", казва лидерът на ГЕРБ.

И добавя: "Например, ако в БСП имат разумни виждания в областта на отбраната, защо да не им дам възможност да предложат свой министър в кабинета на ГЕРБ. Или пък ако хората на Кунева са готови да се ангажират с решаването на проблемите в образованието, бих приел техния вариант за министър в този сектор".

Според Борисов "възможността за широка коалиция от типа на германската е угаснала в нощта на изборите заради катастрофалния резултат на БСП".

"Големите партии правят малки компромиси, малките - големи", казва още лидерът на ГЕРБ. Той лично щял да води преговорите с ръководствата на парламентарнопредставените партии и коалиции. Но нямало да бърза да "се предлага", защото можело да бъде "рекетиран". Борисов казва още, че "споделя част от позициите на Патриотичния фронт".

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.