Пропускане към основното съдържание

ПАДЕНИЕ: Наши деветокласници снимат порно по класни стаи и градинки


Ученици си заснеха порноклип и се изфукаха с него в нета. Главните герои от видеото, качено в български секс сайт, са непълнолетни момче и момиче, а около тях 4-5 техни приятели ги снимат с телефоните си.

Младежите правят това на пейка посред бял ден, без да се притесняват от хората, които минават покрай тях. Момичето позира с удоволствие на „оператора” и въпреки крехката си възраст показва разностранни умения. Живуща в съседния блок дори идва, за да им направи забележка, но дори това не спира палавите младежи, съобщава trafficnews.bg.

Авторът на клипа дори нарича себе си „горд оператор на порноклип” и без притеснение коментира сцените на пейката. По някое време самият той иска цигара, бира и да се включи в порно сюжета. От клипа става ясно, че момичето е 9-ти клас, а момчето 11-ти.

В същия сайт има още десетки клипове, в които участници са ученици от български училища. В едно от видеата момиче прави френска любов на свой съученик в класната стая, докато преподавателят пише на дъската.

В същото време нейна съученичка доставя с ръка удоволствие на момчето, с което стои на един чин.

„БГ ученичка се чу.а яко”, „Написа ли си домашната?”, „Ученичка лапа….” и прочее заглавия и видеа имат стотици почитатели в нета. В общите условия на сайта е записано, че потребителите трябва да имат навършени 18 години, но това условия явно не важи за героите от клиповете.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата