Пропускане към основното съдържание

Проф. Просташки, скрий се, отврати „целия български народ“! ОСТАВКА!!!

Форумите и социалните мрежи обаче се пръснаха от гневни коментари по отношение на безумното и абсолютно неадекватно поведение на служебния министър-председател. Ето само част от тях:

Бездънна наглост и демонстрация на бездържавност… Каквото и да се каже ще е малко за поведението на служебния премиер Георги Близнашки.

Само за минути този човек успя да взриви цяла България с едно изречение. „Целият български народ очаква аз да се явя на Националния стадион „Васил Левски“ и да подкрепя Лудогорец“ - с тези думи Близнашки се изниза от пресконференция в Министерски съвет, след като вече е знаел за пролятата кръв.

„Целият български народ“ го чакал… Жива да не бях! Кой народ, господин Близнашки? Нелеп, жалък опит за бягство… Само да припомним, че този премиер не е избран от „целия български народ“, той е посочен и спуснат от един човек - президента Плевнелиев.

Цинизъм, ужасен цинизъм на фона на кървавите взривове. И този човек, славен протестър, борещ се уж за морал и честност, парадиращ с тази си борба една година, този човек излиза и казва може би най-нелепото изречение в безславната си история като началник на кабинета.

Форумите направо се взривиха: „Ужасяващ резил, дори не ми го побира умът! Да отидеш на мач като знаеш какво се е случило..и все пак някак си премиер на тая държава, нищо че е за още малко!“;

„Много е жалко, че такива смешници ни управляват! Срам за България! Дедите ни кръвта са давали, а ние сложихме палячовци! Жалко, много жалко“;

„Какъв министър-председател, какъв професор може да бъде този жалък хилещ се клоун?! Срам и позор!!!“; „Е и това ако нее ГЕРБЕРАСКА наглост . Здраве!“; „Ами той си степенува задачите по важност. За него мачът е приоритет - хора без отговорности и капчица срам, какъвто е и шефът му мутрата Борисов“…

Че Близнашки не е отишъл на стадиона е ясно… още по-жалко. Той се изпъчи и излъга всички, вместо да признае, че и той има вина, защото последната проверка на гърмящата фабрика в Горни Лом е била преди 3 седмици, по негово време и той знае на 100% за безобразията там, но мерки не са предприети…

Гаф, след гаф, след гаф! Издъни се и в опита си да ги замаже - още не признал, че има взрив, той обяви ден на траур. Направи го чрез пресцентъра си и не се вясна никъде. И по-добре, че тогава щеше да усети какво е да го иска „целият български народ“…

Соня Колчакова, bnews.bg

*Заглавието е на редакцията

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата