Пропускане към основното съдържание

УЖАС: Черните джихадисти обявиха официално: България е наша до 2020 г.

Вече било решено, че България и Испания ще са първите страни в Европа, където ще се установи „Черният Харифат на пророка Мохамед”! След постигането на пълна победа в Ирак, фанатичната сунитската групировка „Ислямска държава в Ирак и Леванта» (ИДИЛ) планира да създаде първият ислямски халифат в Европа и вече да се нарича ИД – „Ислямска Държава”, заяви нейният фанатизиран лидер Абу Бакр Ал-Багдади пред иранската агенция Mehr News Agency.

В България действат терористични организации, а според американското разузнаване страната ни е „привлекателна цел за терористите“. В американските доклади се описват и причините, които ни правят „привлекателна цел“ за фанатичните ислямистки групировки. Основната, според американското разузнаване, е „слабото ниво на сигурност“. Практически България, външната граница на Евросъюза е като разграден двор и е цяло чудо, че освен атентата в Бургас, на наша територия не са осъществявани други атентати, предаде „Дунав мост“.

Въпреки това в документа „Визия 2020: България в НАТО и в европейската отбрана“ (по-късно редактиран) България за първи път обяви Русия за „заплаха за националната сигурност“, с нелепия аргумент, че срещу нас се водела „информационна война“, но не се казва нито дума за ставащата все по-авторитарна под хватката на Ердоган съседна Турцияили пък за екстремистките групировки, които оперират на наша територия от години насам.

Тези дни обаче лидера на „Ислямска Държава в Ирак и Леванта“ разкри амбициите на кръвожадната си групировка, че ще създаде „Халифат на пророка Мохамед“ и на Стария Континент. Вече било решено, че България и Испания ще са първите страни в Европа, където ще се установи „Черният Харифат на пророка Мохамед”! След постигането на пълна победа в Ирак, фанатичната сунитската групировка „Ислямска държава в Ирак и Леванта“ (ИДИЛ) планира да създаде първият ислямски халифат в Европа и вече да се нарича ИД – „Ислямска Държава”. Това заяви Багдади пред тв-канала Mehr News Agency.

Според плановете на черните джихадисти, първата страна на Балканите, където ще се развее великото черно знаме, ще е България. Първо, заради отличното й стратегическо положение и второ, поради хилядите последователи и многото мюсюлмани, които чакали само сигнал от своите водачи да се жертват в името на Аллаха. Това, според Багдади, трябва да се случи не по-късно от 2020 г.

Сега не стои въпросът защо ислямистите от ИДИЛ са въоръжени с френски и американски автомати и Ак-47 от военните складове на Ирак, който е окупиран от 2003г. насам. Остава на заден план и фактът, че известно време САЩ, Великобритания, Франция, Катар, Турция и Саудитска Арабия подпомагаха същите тези фанатици, целейки да свалят Башар Асад в Сирия. „Съвпадение“ ли е, че ИДИЛ се появиха на сцената точно в годината, когато САЩ официално ще напуснат Ирак, а същевременно Барак Обама ще използва групировката като оправдание да бомбардира Сирия, заобикаляйки ветото на Конгреса – това сега не ни интерсува. Лидера на тази организация директно заявява намерението си да ислямизира България. Каква е вероятността колоните с американски джипове, натоварени с фанатиците да нахлуят и у нас? Това не е невъзможен сценарий и ние трябва да сме подготвени.

Според някои тревожни данни ИДИЛ вече имат свои „представители“ и у нас.

Например Мендерес Кунгюн, лидера на ислямистката организация Национално Турско Обединение неотдавна заяви в интервю, че в България действат радикални ислямисти, които подпомагаттерористите от „Ислямска държава“. Те поддържали връзки с представители на терористичната организация в Македония, Босна и Херцеговина и Албания и с тяхна помощ изпращали нашенски доброволци в Сирия и Ирак. Ислямистите в България осигурявали и финансова подкрепа за терористичната организация. Според Мендерес Кунгюн българските радикали взимали участие в т.нар. „ислямистки туризъм“.

Експертът по национална сигурност и бивш анализатор в ЦРУ – Алекс Алексиев също разкри тревожни данни. Според неговата информация група от около 60 джихадисти е преминала с коли през Българияот Турция към Косово, без да бъде спирана за проверки. Внушителната група би следвало да се е придвижвала в поне 15 автомобила.
Алексиев каза, че научил за нея от приятели, с които контактувал от години. Те живеели в Прищина, столицата на Косово. Уведомили Алексиев, че там полицията реагирала адекватно и след подаден сигнал за съмнителна група от млади мъже арестувала 40 души. Изпуснати да избягат били 17. Установено било, че в джихадистката група преобладават косоварите. Имало един албанец и един от Босна.

Бившия анализатор в ЦРУ неотдавна изрази мнението, че Турция е основна заплаха за България и членството ни в НАТО не само не гарантира сигурността ни, а дори напротив:

– “ Държавата е отговорна пред нацията, че сме поставени в ситуация, във военно отношение да сме напълно безпомощни. А идеята, че с Турция сме партньори в рамките на НАТО е просто един мит и звучи направо смешно.В момента за нас съществуват заплахи от страна на Турция. Самият Даудоглу го е казал на всеослушание, че са идвали по нашите земи на коне и ако трябва пак ще дойдат. Какво е това, ако не открита заплаха за бившите роби на Османската империя?“,заяви Алексиев неотдавна.

Въпреки пълното пренебрежение от родните медии и политици, които са заети с далеч „по-важни“ дела и теми, американските доклади, изтекли в „Уикилийкс“ свидетелстват, че у нас действат редицатерористични организации, сред които дори и „Ал Кайда“:

(S/NF) Според разузнаването на САЩ и България сред екстремистки групи, които действат във и през България, са ислямистките терористини организации като Ал Кайда, Ансар ал Ислам, Хизбула и чеченските бунтовници. Екстремисти, свързани с Ал Кайда, периодично преминават през България между звената в Западна Европа и Близкия Изток.

Хизбула набира подръжници от българската арабска общност от експатриати, много от които подкрепят организацията финансово с приходи от легални бизнеси, трафик на наркотици, крадени коли и хора. Чеченските екстремистки групи са подкрепяни финансово в България чрез контрабанда и наркотрафик от чеченски организирани престъпни групи, докато светските кюрдски групи като KGK (Кюрдската работническа партия – бившата ПКК) също набират средства в България чрез кражба на превозни средства, наркотици и трафик на оръжия.

e-burgas.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата