Пропускане към основното съдържание

България плаче, а наглецът Борисов още мечтае за 121 депутати

След трагедия в Горни Лом, Миков призова от мястото на инцидента политиците да се откажат от предизборната кампания, а лидерът на ГЕРБ забрави лопатата и „захапа“ микрофона.

Ужасна трагедия почерни България. От двете сгради на барутната фабрика в Горни Лом не е останало нищо. Отломки от тях са летели на километри. От 12-те работници и тримата началници, които са били в цеха, няма и следа.

Термокамерите не засичат живот в района. България плаче. В черния четвъртък председателят на БСП Михаил Миков бе единственият политически лидер отишъл в Горни Лом, но не за да ръси бисери пред ТВ камерите, а защото там има приятели и истински тъгува за 15-те души, които вероятно вече не са на този свят. Той предпочете да отиде при хората, вместо в студиото на Нова телевизия, макар че бе обещал на водещите на „Здравей, България“ днес да е там, за да отговаря на въпросите им.


Михаил Миков призова всички водачи на листи да се откажат от предизборната кампания, а правителството да обяви национален траур. В същото време по бТВ лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заговори за болка, мъка и малки партии, които се надпреварвали да го плюят, вместо да нападат съперника му – Станишев и БСП.

Очаквано той сподели, че е съпричастен с мъката на хората, които вероятно са загубили своите близки, но не обели и дума за това дали няма пак като след потопа да обуе ботушките, да хване лопатката и да тръгне да спасява наивните хорица. Вождът едва не се разплака докато разсъждаваше дали Господ вече не е българин и дали собственикът на взривената фабрика не се е самонаказал и заради желанието да спечели повече пари, вероятно ще погребе сега и собствения си син.

Безобразно е да си играеш с живота на хората, отсече бившият премиер и призова българите да гласуват, за да има стабилна държава. Ако партията му нямала 121 депутати, той щял да остави малките партийки да си правят правителство, но то нямало да е стабилно и затова скоро пак щяло да има избори. Навремето като кмет се набутах в завода още докато гърмеше, но не трябва да се прави така, каза още лидерът на ГЕРБ-ерите.

Взривът в Горни Лом този път му изигра лоша шега. Не трябваше мините да гърмят, точно когато бе предвидено той да ръси бисери в ТВ ефира, за да може българите да го гледат „умно“ и да гласуват за спасителя. Сега обаче дори и на най-наивните хорица има стана ясно, че ще трябва да се спасяват сами.

Когато България плаче, не е разумно вождът да говори за стабилна държава и да мечтае за 121 депутати, защото българите, които той нарича лош материал, може и да го разплачат след три дни.

avantage.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата