Пропускане към основното съдържание

Ако „АТАКА“ финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус

Бойко Борисов се паникьоса заради „малките партии“ и „АТАКА“. Резултатът на ГЕРБ пада със страшна сила!

Бойко Борисов привършва „репертоара“ – след „Всички на Трапезата“, „широка коалиция“ и прочие бля-бля дойде ред и на „големия консенсус“. Да внимаваме – дали зад този корпоративно пласиран „голям консенсус“ не се крие предложение за „голяма коалиция“ от немай-къде. Обаче лошо – гербаджийското „ехале“ скача срещу коалиране на партията с БСП, а дума не дава да се издума за „партия“ с ДПС. В Стара Загора Б.Б. за една бройка да бъде линчуван от побеснели гербаджии, които го направиха на нищо за врътките му с Делян Пеевски. Скочиха му и за Цветан Цветанов.

Предупредиха го да не се заиграва с бесепарите.
В същото време червените „босове“ са връткави като „дърти тротоарни карачки“ – политически гювендии за пример.

Главното им условие за „голяма коалиция“ – Бойко Борисов не може да е премиер. Споменати били и някои „кандидат-министри“ – като о.р. адмирал Пламен Манушев, който бил „министър 50 на 50 в Тигана“. Иначе казано – не било изключено да не се уреди с министерстване. Червените не пискали засега срещу Красен Кралев, който е много близък с Бойко Борисов, нагласил го за министър на младежта и спорта в своята Основна Схема. Която все още е в Тигана. Изпържването вече изглежда неминуемо, защото „малките партии“ объркват играта на големите играчи. Особено „АТАКА“.

Резултатът на ГЕРБ ще падне със страшна сила, ако влязат всички заподозрени – ББЦ, РБ, ПФ, АБВ и „АТАКА“. При осем партии в парламента резултатът на ГЕРБ пада дори под 90 депутати, а Лиляна Павлова, вместо да се цупи на 105, да бие чело и да се моли Господу за милост и късмет. Засега висящо е положението на АБВ. Румен Петков няма как да извади цялата кампания на образцовите безхаберници. ББЦ нагази електоралното блато. Ако не е Делян Пеевски да крепи Дудука, „цензурите“ ще затънат в Блатото. Капута вече не знае къде се намира. Данъчните го погнаха. „Периферните играчи“ от Старата Схема се разбягаха. Ужассссс.

„Реформаторите“ имат стабилен вот и вероятно ще са четвърта сила. „Фронтоваците“ се забатачиха – след последните изцепки на такива като Валентин Касабов, когото някой идиот на идиотите е сложил за водач на листата във Варна, също са „на ръба на киреча“. „АТАКА“ дърпа много здраво гласоподаватели от корпуса избиратели на БСП – във Варна, Благоевград, Кюстендил, Добрич. Ако „АТАКА“ наистина финишира устремно и влезе в парламента, Бойко Борисов ще налапа Големия Консенсус ДО СЛИВИЦИТЕ. Трудно ще събере 121 депутати даже с „реформаторите“ и „фронтоваците“. Ще му трябват и „азбукарите“, ама те са повече от „висящи“.

www.bgsniper.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата