Пропускане към основното съдържание

Прочетете и помислете: ГЕРБ - партия или секта?

С всеки ден се убеждавам, че ГЕРБ не е партия...ГЕРБ Е СЕКТА, като онези, които след 89-та година превзеха вакуума в едно неориентирано и бедно на нови ценностти общество, като онези, които с гръмки фрази и парадност обещават слепите да прогледнат и сакатите да проходят, а на практика само увеличават болните и нещастните, като ограничават и дискриминират, обсебват и унищожават, и малкото оцеляло, предимно в материален план...

Имат си един ГУРУ, който на конференции и митинги изпада в транс, докато злослови по адрес на всички и всичко или словоблудства на един арогантен диалект, а след това не помни какво е казал и с лекота се отказва от обещанията си. Имат си и апостоли, които са готови по заповед на ГУРУ-то да окупират министерства и агенции, банките на Народното събрание и възловите постове в съдебната, местната и медийната власт... Имат си и хиляди емисари - изкупвачи и прекупвачи на души...ходят от врата на врата, дават подаяния, купуват първо душите ви, а като вземат властта, ви впримчват и физически в хомота на собственото си благоденствие, докато предадете богу-дух или се самоубиете от отчаяние...

Трябва да си много объркан и лековерен, за да се хванеш в мрежите им или да си алчен и меркантилен като тях, или просто да се носиш по течението и да ти е все тая...За да си част от тази СЕКТА, не се изискват разум и чуства, а само послушание...веднъж попаднал там, не можеш да си тръгнеш по собствена воля, защото клетвите на ГУРУ-то и лапите на неговите послушници ще ви накарат да съжалявате, че сте дръзнали да бъдете различен.

Слава богу, в последните 9 години не съм в България и не съм облъчена от сектата, но дори и да живеех в Родината си, пак нямаше да имам нужда от гурувото АЛИЛУЯ и ежедневно вкраване в правия, според тях, път, за да бъда себе си... Вярващ човек съм, но не съм фанатично религиозна, разумно мислеща съм и предпочитам да съм АТЕИСТ, вместо сектант...А вие???

Източник: bulgarski.pogled.info

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата