Пропускане към основното съдържание

Хубавата Калинка – „троянската кобила“ на Бойко Борисов!?

Привидно деликатната Калина Крумова отряза Бареков, въпреки избираемото място на което се намира в листите на ББЦ.

По нейни думи, тя напуска партията на „новия политик“ заради несъгласие с широката коалиция, която се заформя преди изборите. „Това пречи на структурите“ по места, изчурулика Крумова в сутрешния блок на Нова.

Отделно феминистиката й същност „страдала“ от факта, че жените на избираемо място в ББЦ са твърде малко. Според нея, тя и Бареков са имали уговорка евродепутатът от ББЦ да бъде от нейните Евромайки.

Интересно само как от май месец до сега Крумова е таяла тази гнет по повод евроизборите и чак сега решава да напусне гнездото след като горещо защитаваше Бареков и ББЦ като цяло.

Дали пък поредното „кърваво писмо“ от страна на ключова фигура от ББЦ не е стратегически ход на една друга партия, за да скандализира Бареков? Дали Крумова отдавна не е „пристанала“ на ГЕРБ и не го играе „троянска кобила“, която цели да влезе в цитаделата на ББЦ и да я подпали отвътре?

Заключително изречение на Калина Крумова пред Ани Цолова и Виктор Николаев  – „Моят отбор Евромайки и когато не е уважаван на един терен, отива на друг“ пък ни навежда на друг много интересен въпрос.

КОЙ ли ще е този нов терен? Дали пък Евромайките не се готвят да заиграят на едно с „Бистришките тигри“?

no-comment.bg

* Публикуваме материала със съкращения.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата