Пропускане към основното съдържание

Жалък, по-жалък, най-жалък...

Бойко, много си елементарен и жалък! Готов си на всичко, само и само да се видиш по телевизията или да "грейнеш" в някой сайт.

Хванал си бил шарани, да ама хората вече не са шарани и няма да се върнеш на бял кон! Изпънал си се като турски бей и позираш във Фейсбук с два шарана, а май единствените шарани, които си хванал до момента са Реформаторския блок и новоизлюпената коалиция между НФСБ и ВМРО.

Много си самовлюбен, всичко даваш за минутка слава. Лошото е, че все още има и то не малко хора, които ти вярват, но и те рано или късно ще разберат истината. ГЕРБ обещава и разчита, че хората са шарани, но риболовът ще секне.

Няма как само с PR и хубави фрази да се надяваш, че ще управляваш, винаги се оправдаваш с другите, а крайно време е да погледнеш гредата в собственото си око.

Кажи, как ще решиш проблема с безработицата, ниските доходи, високата битова престъпност и потресаващата корупция. Дай решения на тези проблеми, а не се прави на рибар №1.

Разбрахме, че си футболист, разбрахме, че вече си станал и рибар, но ако можеш поне от време на време се дръж като политик, та нали искаш отново да управляваш държавата.

Николай Георгиев



Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.