Пропускане към основното съдържание

Адреналинката Яна танцува полугола (СНИМКИ)

Като танцьорка в оскъдни дрешки се показа бившата адреналинка Яна, видя репортер на „ПИК”. Блондинката, която се изявяваше в дует с Жана в най-славните времена на „Господари на ефира”, не бе споходена от късмета на колежката си да се омъжи за богаташ и да не се налага да се издържа сама.

Всъщност Яна остана без половинка до себе си и се налага да издържа сама детето си, след като се раздели по скандален начин с неговия баща преди време. Блондинката забременя още по време на шоуто, а скоро след като роди, бе зарязана от мъжа си. Той я обвини, че му кръшкала и отказа да се грижи за нея и бебето. Скоро след това се появи и скандален порно запис с Яна, на която тя бе снимана чисто гола, докато прави секс с неизвестен господин. Наложи се бившата адреналинка да се покрие за дълго в родния си Бургас, но нуждата от пари наскоро я принудила да си потърси работа.

С днешна дата тя се изявява като полугола танцьорка и се чекне с други момичета по бельо в известни столични заведения. Зложелатели дори пуснали слухове, че прави компания на заможни баровци за по вечер, но според бившите й колеги от „Господали на ефира” подобни твърдения били абсурдни.

„Яна е честно и скромно момиче и отговорна майка. Не би изложила доброто си име на риск. Танцува, защото това е професията й”, категорични са познати на блондинката, които все пак не отричат, че новата й работа е падение в сравнение с предишния й статут на тв звезда.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата