Пропускане към основното съдържание

Мишето* тръгна по стъпките на Сергей!

397 000 лв. струваше предходната предизборна кампания на АБВ. За останалите партии това може би е една незначителна и малка сума. Тя обаче позволи на Георги Първанов и неговите хора да обиколят цялата страна и да представят своите идеи и възгледи пред обществото. За сравнение кампанията на „България без цензура” по документи е струвала цели 5 пъти повече, а резултатът бе едва с 6% по-голям от този на АБВ.

397 000 лв. обаче струва и нещо друго. Именно на тази сума се оценява новият луксозен апартамент на лидера на БСП Михаил Миков. Социалистът оглави столетницата едва преди двайсетина дни, но това не му попречи да се настани удобно в едно от най-скъпите жилища в София. В „Белите брези” вече могат спокойно да се радват на бронираните Мерцедеси, които ежедневно возят Миков до уютното му апартаментче. Грешка... Не апартаментче, а цял мезонет!


ОЩЕ ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК!

Логично е тук да попитаме за произхода на парите, с които новият шеф в БСП си е купил това бижу в столицата. Все пак някак си звучи странно лидерът на една партия да дава огромни суми за апартамент, докато други партии с тези пари правят цели предизборни кампании. Така или иначе обаче тази информация внася доста горчив привкус сред редиците на социалистите. Защото едва ли някой симпатизант на БСП вярва, че Миков е припечелил тези пари като депутат. Просто защото това не е възможно.


Въпреки че не може да се каже със сигурност как новият председател на столетницата е придобил жилището, което обитава, самата информация смущава не само левия електорат, но и цялото общество. Изглежда Михаил Миков тръгва по стъпките на своя предшественик Сергей Станишев. Да си припомним само информациите за палата на Моника и Сергей в Швейцария от преди няколко месеца.

ПОДРОБНОСТИ ЧЕТЕТЕ ТУК!

Апартаментът в „Белите брези” рязко контрастира и на предишната платформа на БСП, която прокламираше обширна социална политика в помощ да българските граждани. Явно обаче новата социална политика е да се купуват луксозни жилища за шефовете в партията, а българските граждани със своите пари за данъци да плащат предизборната им кампания. Защото Миков можеше да вземе пример от Георги Първанов и останалите членове на АБВ, които с тези средства направиха цяла предизборна кампания и поставиха основата на една нова и силна лява партия. Партия, която е на път да измести БСП в лявото пространство. А с последните информации за новия палат на Михов, положението става още по-тежко за столетницата.

Да, електоратът на БСП със сигурност ще продължи да чете разочароващо новините за своята партия и ще търси различни решения. Защото на „Позитано” 20 във въздуха се усеща миризма на застоялост, а не на промяна и ново начало. Защото скандалните разкрития за шефовете в столетницата продължават да бълват едно след друго, дори и след оттеглянето на Сергей Станишев. А симпатизантите на БСП със сигурност ще оценят подобаващо новата придобивка на Михаил Миков. Оценката ще дойде на 5 октомври, когато нищо чудно партии с бюджет, колкото струва апартамента на Михаил Миков, да задминат вечно втората столетница...


*Бойко Борисов използва преди няколко дни в един свой коментар „Мишето” по повод Михаил Миков - ВИЖТЕ КОМЕНТАРА НА БОРИСОВ ТУК!

Асен Рашков, Livenews.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,