Пропускане към основното съдържание

РАЗКРИТИЕ: Вижте какви нареждания от САЩ е получил Бойко Борисов!

Задава ли се нов триумф за ГЕРБ на 5 октомври? Отговорът на този въпрос е предизвестен от самия Борисов, който помпа симпатизанти и членове с мантрата „ ще имам 121 депутати“!

Вече 13 години инстинктите  на алфа-самец не подвеждат бившия премиер. Той успява да мотивира и поведе хората си към победа на всички избори досега. Всички съмнения за купуване на гласове, натиск, полицейщина, кражби от европейски фондове, ограбване на здравната каса, както и за личното му криминално минало, Борисов обръща майсторски в контраатака.

Публиката е като в транс и губи способност да разсъждава. Тя чака още и още изяви на главния гладиатор и аплодира мощно оцеляването му на арената след всеки кървав бой! Всички очакват такъв развой и на 5 октомври! Бойко ще „ги бие“ с много и ще  управлява сам, защото той така казва. И омагьосаните от увереността му почитатели се юрват към урните, за да не разочароват водача си и да се опиват заедно с него от поредния триумф!

Стоп кадър! Този път филмът може да е друг. Да върнем лентата няколко месеца назад – в средата на юни. Борисов е в САЩ. Стои там дълго и ни информира лично за успешните си срещи с важни фактори – като престарелия съветник по сигурността на президента Картър, Збигнев Бжежински и неуспелия кандидат за президент, Джон Маккейн. Срещите са протоколни, домакините – любезни, хвалят Борисов, а той бърза да ни осведоми как са протекли. Почти всеки ден Бойко се в включваше по телефона от Вашингтон, за да информира лично електората какви ги върши там. За необременения от политически интриги ум, това е уважение към хората, за нас - старите медийни кучета, това са белезите на панически кризисен ПР.

Какво се мъчеше да скрие за престоя си там Генерала? Още тогава се прокраднаха единични информации, че „Чичо Сам“ го е извикал да му дърпа ушите, а не да го хвали!

С днешна дата, добре информирани наши източници твърдят следното. На Борисов му било казано ясно, от който трябва, да отстъпи крачка назад и да даде път на други хора в ГЕРБ! Същото било препоръчано и на Станишев! Тогава Бойко се опитал да се пазари и да си осигури подкрепа за президентския пост през 2016 г. Какъв е бил отговорът, можем само да гадаем. Но събитията започнаха да се случват, поне в частта със Станишев. Далече сме от мисълта, че той доброволно освободи БСП от лидерството си. Сергей сдаде поста със сълзи по време на конгреса!

Но Станишев очевидно е добър ученик и слуша какво му казва директорът на школото! За разлика от Борисов, който явно е решил да играе „ва банк“ и да прецака всички, включително и американците! Затова ще използва целия ресурс от номера на Цветанов и заделени за „черни избори“ пари, за да се сдобие с пълно мнозинство и да управлява сам. Бойко смята, че това ще го направи недосегаем и Чичо Сам ще му прости непослушанието. И точно тук много, ама много греши! Защото да си разиграваш коня из балканските ливади е едно, друго е да риеш и цвилиш на тревата пред Белия дом!

А и изцепката на Лиляна Павлова, че можело той да не е премиер и после паническото й отричане говори, че Борисов е споделил притесненията си пред близките до сърцето му в ГЕРБ. Но Лили май не е разбрала разликата между „тествам“ и „информирам“ обществото! Но на нея й е простено – тя все пак е строител на магистрали, не филолог!

Но да се върнем на непослушния Борисов! Свобода и независимост могат да си позволят само хора, които няма от какво да се притесняват. Но те не стават политици, както знаем! А Бойко има от какво да се стряска нощем насън и денем – наяве! И това, че досега не сме получили ясни доказателства за интересното му минало е, защото „Големите“ братя от Изток, Запад и отвъд океана не са казали „О.К“!  Сега обаче, ситуацията е друга. Момчето не иска да отстъпи, вкопчило се е в играчките си и не ги дава на друг! В такива случаи се вади голямата пръчка и се удря през ръцете и по някои други части!

Така че, не предизвестявайте резултатите от изборите! Чака ни интересна кампания! Възможни са обрати, от които Костинбродската афера да ни се види като екшънче с Джеки Чан. Премиерата, която може да ни пуснат, ще бъде поне от Мартин Скорсезе!

Източник: no-comment.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата