Пропускане към основното съдържание

Фейсбук сензацията: Снимала съм се в порно (18+)

Изрусената, перхидролена блондинка Атанаска, която буквално взриви с пошлите си клипове интернет, всъщност е от Павликени и е добре позната в малкото градче.


"Сервитьорка съм, за тези които не знаят и е много яко, щот обичам да пия", казва за себе си самата Атанаска и признава, че в миналото тя дори се е снимала в порно.„Когато имах приятел, се бяхме снимали като правех секс и други мръсни неща. Той ме заплаши, че щял да пусне снимките в интернет. Отначало много се ядосах, срам ме беше, обаче след като разсъдих, си казах: Защо пък не, пуснете всичките ми голи снимки и всичките ми порно клипове, за да последвам примера на Галена”, твърди Атанаска.

Тя казва още, че въобще не я притесняват коментарите по нейн адрес. С наглост, която граничи с агресивна простотия, тя твърди: „Обиждайте ме, не ми пука. Ще продължавам да си правя клиповете, а вие ме плюйте колкото си искате.”

В последния си разпространен клип Атанаска отговаря и на някои въпроси. Например – защо косата й е в такова ужасно състояние.

„Косата ми е в такова лошо състояние, защото много я пре..ах, в смисъл, че бях каква ли не и просто няма оправяне.”

На логичния въпрос защо прави всичко това, тя казва: „Всичко това го правя за кеф, ей тъй, да разклащам. Целта ми с клиповете е да забавлявам хората, обичам да се правя на тъпа, на проста на шут. По възможност искам да работя в цирк и с някоя маймунка и ей тъй да си скачаме. Ами ко да направя бе, то просто ми иде от вътре да плещя простотии.”

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.