Пропускане към основното съдържание

Има ли братовчед Цветлин Йовчев, който в ДАНС е работил по Бойко методиев Борисов?

Новините откъм „активираната” дейност на вътрешния министър в оставка Цветлин Йовчев не свършват. Последното, което подари на верния си паж от ДАНС – невъобразимият му шеф на кабинета като вътрешен министър – Георги Великов, е, че Великов вече е настанен в … Българския енергиен холдинг. Именно чрез Георги Великов Цветлин Йовчев съсипа кадрово МВР при управлението на правителството на Орешарски. АФЕРА разкри от свои брилянтни източници и кой всъщност е предложил /прецакал/ Делян Пеевски за шеф на ДАНС.

И това е лицето Цветлин Йовчев. Има и малка изненадка – на срещата не е присъствал Станишев, а Михаил Миков, твърдят брилянтните източници на АФЕРА. Каква синхроничност! – далеч по-късно, след „разбиването” на БСП, именно Миков стана председател на БСП.

Сега Цветлин Йовчев скочи и обяви документа, изваден от Николай Бареков за „фалшификат” без да е направена пълна проверка от МВР-то му. И на практика тръгна срещу думите на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров.

АФЕРА пита – има ли Цветлин Йовчев братовчед в ДАНС, който е работил по лицето Бойко Методиев Борисов?

Преди предишните парламентарни избори на Станишев бяха предоставени документи за незаконното подслушване на Цветанов. По-късно Цветлин Йовчев стана вътрешен министър.

Сега Цветлин Йовчев дали отново не постила килимче пред себе си?

Дали обаче този път Цветлин Йовчев няма да падне в собствения си капан, в който оплете и прецака куп лица, зависи единствено от главния прокурор Сотир Цацаров?!

Ако Цацаров извърши истински честна проверка по документите, касаещи Бойко Методиев Борисов, няма как от кюпа да бъде изваден и Цветлин Йовчев.

Afera.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата