Пропускане към основното съдържание

В Реформаторския блок се хванаха за гушите!

ДСБ, оглавявана от Радан Кънев, се противопостави на коалиционния си партньор в Реформаторския блок Меглена Кунева, като отказа промени в модела на ръководене на обединението.

От партията на бившата еврокомисарка – ДБГ, настояха наскоро блокът да излъчи един лидер, вместо сегашното съпредседателство на шефовете на петте партии в него. На вчерашното си заседание вчера Националното съвещание на ДСБ препотвърди Учредителното споразумение на Реформаторския блок „като философия и конкретни параметри”, с което твърдо застана зад сегашния модел на ръководство.

Тъмносините ще защитават тези условия и при подписването на конкретно коалиционно споразумение за съвместно явяване на предстоящите през есента парламентарни избори. От ДСБ обаче настояват за разширяване на блока, като се включат нови партии в него. Извън потенциалните партньори остава „Синьо единство” на Надежда Нейнски, тъй като в щаба на тъмносините считат, че тя ги е предала с отцепването си в края на миналата година и вече няма път назад.

Националното съвещание на ДСБ поставя за цел на изборите формирането на силна парламентарна група в рамките на Реформаторския блок, пише в. Монитор.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата