Пропускане към основното съдържание

Фейсбук скочи срещу псувните на депутатка

Псувня, написана от името на депутатка, взриви вчера Фейсбук. Нецензурният израз грейна под публикация за имотното състояние на кметове, депутати и магистрати от името на хасковската соцдепутатката Жара Пенева, която също е спомената в публикацията. Коментърът "Що не си е...е майката!" е  направен от профила на Пенева в социалната мрежа.

Нецензурният израз стоя няколко часа преди администраторите на сайта да го изтрият. Междувременно статията с коментара беше споделена стотици и предизвика гневна "мексиканска" вълна в мрежата.

"Не съм писала псувни от профила си във фейсбук. Бях жертва на хакерска атака", обясни обаче днес Жара Пенева пред "Труд". "Нямам такъв речник. Някой ми беше хакнал профила. Друг е писал от мое име. Вече съм сменила паролата. И друг път ми се е случвало подобно нещо", обясни още Пенева.

Пенева писала до администратора на социалната мрежа, но не се обадила по-рано в сайта, за да й махнат коментара. Колегите от novinarug.com разказаха, че са свалили псувнята по настояване на Жара Пенева и нейната майка. "Имаме практика да трием нецензурните думи и изрази", казаха колегите.

Според IT специалисти, хакерът, поразил Жара Пенева, много лесно може да бъде издирен.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата