Пропускане към основното съдържание

Порно заля пловдивчани във Фейсбук (18+)

Порой от порнографски страници с провокативни имена заливат Фейсбук от седмица. Потребители пропищяха от постоянните атаки с покани за харесване на “К.рвите на Пловдив”, “Български мръсници”, “К.рвуляци на рояци”, “Малки к.рви” и други страници с нецензурни заглавия.

Анонимните порно профили всъщност са виртуални пространства, в които се поместват скандални снимки и видеа на разсъблечени момичета, част от които са на видима възраст под 18 г. Подобни места са рай за сексманиаци и педофили, съобщава "Марица".

Страниците са харесани от хиляди потребители. На всяка от тях е поместен призив: "Пращайте ни снимки на (малки) к.рви или техния Фейсбук - анонимността е гарантирана". Това означава, че някои от разголените девойчета вероятно дори и не подозират, че с горещите им фотоси се забавляват хиляди. Достатъчно е недобронамерен приятел да пусне снимка и тя директно попада на стената. Сред снимките има и "селфита" на момичета, които са почти голи и очевидно са далеч от пълнолетието си.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата