Пропускане към основното съдържание

Всеки глас за АБВ обслужва ГЕРБ

Всеки глас за АБВ реално обслужва ГЕРБ, всеки здравомислещ човек осъзнава това, коментира в Неделино лидерът на БСП Сергей Станишев.
Според него, късайки плът от левицата и заблуждавайки хора с ляво мислене, представителите на АБВ работят за ГЕРБ, "за основните опоненти, срещу които всеки ляв човек се е борил предишните 4 години", съобщи БТА.

Този проект, който се прикрива зад красиви думи, заблуждава левите хора, посочи Станишев. Той участва в предизборен митинг на „Коалиция за България” в Неделино, а по-рано днес почете храмовия празник на църквата "Св. Св. Константин и Елена" в смолянското село Момчиловци.

Според Станишев представителите на АБВ са по-агресивни към БСП, отколкото дори основния им опонент ГЕРБ. Зад Калфин и Първанов се подават Борисов и Цветанов, коментира лидерът на БСП. По негово мнение по този начин се целят предсрочни избори, "да се наместят и търгуват за влияние". Хора, които говорят за морал, преминаха за съжаление към една мръсна и безкрайно непочтена кампания с компромати и лъжи към кандидати от листата /на КБ/, смята Сергей Станишев.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата