Пропускане към основното съдържание

Бойко е най-позорен, Цветанов и Калинка – еднакво некомпетентни

Движението на Николай Цонев „Движение за справедливост – РПГ“ назова поименно ГЕРБаджийските разбойници в Пловдив.

Бойко Борисов = Филип Златанов
Цветан Цветанов = Калина Илиева
Симеон Дянков = Искра Фидосова
Мамин Ваньо = Стоян Стоянов „Чистотата“


„Живяхме в държавата на абсурдите- държава, която тероризира по съдебен, психически, финансов и морален начин тези, които с труда си съществуват в територията на „Калинките“. Ако общото мълчание не бъде нарушено, този терор ще продължи в изпълнение на нови Борисовци и Цветановци. Затова ние сме тук – да се борим с ГЕРБаджийщината и да потърсим не само политическа, но финансова и персонална отговорност за преките и косвени загуби, нанесени от тях.“, започна представянето Николай Цонев.

„Тази „Стена на позора“ е твърде недостатъчна за всички ГЕРБаджии, заслужили да бъдат на нея. За това започваме с тези осем имена, обединени по следните признаци – първата двойка „Борисов-Златанов“ са свързани чрез натиска и репресията, оказвани един път от правителството, друг път от Комисията за конфликт на интереси. Втората двойка „Цветанов-Илиева“ са по признак образование и компетентност, третите са по признак терор и следват вашият „Мамин Ваньо“, заедно със Стоян Стоянов, който е шеф на „чистотата“ и известна личност в Пловдив.“, заяви председателят на Движението.

В същото време, от другия край на площада на Съединението, местните общинари наблюдаваха зорко Цонев и компания. „Пловдив е отдавна окопан от ГЕРБаджийската власт, така че не се учудваме, че ни следят изкосо“, коментира бившият военен министър.
След като учредиха поредния местен клуб, Движението на репресираните от ГЕРБ представиха Илко Дишков - отговорник на РПГ за Пловдив. Дишков е бивш служител на Гражданска защита, „Достоен гражданин“ на гр. Пловдив за спасяването на 20 човека по време на горските пожари в Странджа планина. През 2009г. представители на мутромилиционерската мафия от ГЕРБ изфабрикуват обвинения срещу него и той е уволнен от работата си. Впоследствие, вкарва случая си в съдебна зала и е оправдан по всички обвинения.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.