Пропускане към основното съдържание

ШОКИРАЩИ СНИМКИ: Островитянин уби и изяде турист


20140519.ltqulygbos
Жител на остров в Тихия океан, обвинен в това, че е убил и изял германския авантюрист, е осъден на 28 години лишаване от свобода. 33-годишният Арихано Хаити, лицензиран туристически гид, бе признат за виновен в убийството на Щефан Рамин на остров Нуку Хива във Френска Полинезия, също така и в изнасилването на приятелката му.
Съдия постанови, че Хаити няма право на предсрочно освобождаване през първите 18 години от наказанието си. 40-годишният Рамин и приятелката му са посетили острова в търсене на приключения, когато той е бил убит от Хаити, а приятелката му изнасилена.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.bbnkmtzvmj.jpg
Престъплението хвърли в шок малкия остров Нуку Нива, чието население наброява малко над 2000 души. Островът е най-известен от историите на Херман Мелвил, авторът на „Моби Дик“.
Хаити бе арестуван за първи път през 2011 година насред твърдения, че той е завел Рамин на лов, след което го е убил, обезкостил и изял части от неговото тяло, преди да изгори останалото. Твърди се още, че след като убил Рамин той отишъл при приятелката му, завързал я и я изнасилил.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.mlhesnezsr.jpg
Хаити го обърнал на бях, когато момичето успяло да се изскубне от неговия плен и да съобщи в полицията за зверството. Полицията е издирвала Хаити в течение на 50 дни, преди той сам да се предаде.

Съдът във Френска Полинезия научи, че следователите са успели да докажат твърденията за канибализъм на Хаити, и че той е застрелял германеца с куршум в главата, след което е разрязал тялото му на части и го е изгорил.

Рамин и приятелката му пристигнали на острова на 16 септември в рамките на двегодишна обиколка на островите в Полинезия. Рамин наел Хаити, за да го разведе из вътрешността на острова и да го заведе на лов за кози. Рамин така и не се върнал от лова.
http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/640/201405/20140519.lbwbuhmgkk.jpg
От полицията казват, че Хаити се е върнал до лодката на Рамин, където се е опитал да подмами приятелката му в джунглата под претекста, че приятелят й е пострадал при инцидент и се нуждае от помощ. Жената заподозряла, че има нещо нередно и отказала да отиде в джунглата, но Хаити я завързал за дърво и изнасилил.

Рамин, страстен мореплавател, е бил бивш бизнес консултант. Той е поддържал свой блог за пътувания. В един от своите постове той пише, че се стреми „към свобода и приключения“.
В своя защита Хаити казва, че е убил Рамин, защото германецът го изнасилил. Хаити решил да изнасили приятелката на Рамин след убийството, за да му го върне.

silnabulgaria.com

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.