Пропускане към основното съдържание

Най-хубавите гърди за 2013 година

След оспорвана битка, публиката реши кои са трите звездни дами с най-красив бюст за 2013г. Факт е, че знаменитостите всячески се стремят да покажат прелестите си, но някои от тях се отличиха с най-пищни и добре оформени естествени дадености.

На трето място е лъчезарната актриса Аманда Сийфрид. Тя смени и цвета на косата си и вече не е блондинка, а тъмно кестенява, но определено новата визия много й отива. Синеочката се е снимала не в един и два филма, в които позира чисто гола. Секси формите й винаги са 7513събирали мъжките погледи, а ето и че е оценена по достойнство. На второ място е супермоделът Емили Ратайковски. Тя е една от най-горещите мацки, които някога са са заставали пред обектива и заслужава сребърния медал.

Титулярът в класацията е скандалната актриса Линдзи Лоън. Девойката е известна с пристрастията си към алкохола и наркотиците, но несъмнени е изключително сексапилна и редовно показва естествените си гърди както във филмите, в които участва, така и в любителски фотосесии, които заснема и споделя с феновете си в мрежата.

По-голямата част от нашите звезди не могат да се похвалят с красив естествен бюст. Почти всички певици, независимо в кой бранш се изявяват, са напълнили деколетата със силикон и няма как да участват класация, подобна на тази. Изключение обаче прави фолк фурията Джина Стоева, която има абсолютно натурални и доста пищни гърди, които изглеждат перфектно. Именно тя нашето предложение за най-красив бюст сред бг звездите.

nauho.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата