Пропускане към основното съдържание

Жесток скандал във Реформаторския блок!

Реформаторският блок е обхванат от невиждани от години партийни интриги и задкулисни номера дни преди старта на предизборната кампания, съобщи ПИК. Оказа се, че от партията на Иван Костов - ДСБ са спуснали тайна инструкция до структурите си в страната, в която на членовете на формацията се дават указания за подкрепа на Светослав Малинов, който е на второ място в листата за Брюксел.

По този начин хората на Командира искат да прецакат коалиционните си партньори от "България на гражданите", които успяха да класират шефката си Меглена Кунева на първото място в списъка за европарламента. Самата Кунева е усетила накъде отиват нещата и се опитва да обърне мача като праща нейни емисари да предлагат финансова подкрепа на местните партийни ядки на ДСБ в градовете Сливен, Благоевград и Кюстендил.

Другият скандал при Реформаторите е финансов.
Експерти от оглавявания от Божидар Лукарски предизборен щаб са изчислили, че кампанията ще им струва около 4 милиона лева. Те се изготвили един предполагаем бюджет за пред Сметната палата и друг като своеобразна черна каса.

От Реформаторския блок до последно са кроели планове, че ще получат мощна финансова подкрепа от Ердоган, тъй като са поставили лидера на народна пария "Свобода и достойнство" Корман Исмаилов на неизбираемото 4-то място в листата.

Сметките на Радан Кънев и компания, обаче са останали без кръчмар. Всичките им опити да убедят идеолога на "Свобода и достойнство" Касим Дал да подсигури средства за кампанията са се провалили. Бившият зам.-председател на ДПС ги е отрязал, като е обяснил, че четвъртото място на Исмаилов е прекалено символично, за да се ангажира той с парична подкрепа за вота.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата