Пропускане към основното съдържание

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отбеляза „Часът на Земята“ за втора поредна година

На 29ти март, Часът на Земята, хотелът изключи частично осветлението си от 20:30ч до 21:30ч във всички общи части, както и осветлението на фасадата на хотела. Винаги добре осветения хотел потъна в мрак за час, включвайки се в световната инициатива в защита на планетата.

Екипът на хотела използва случая, за да предложи на своите гости едно необикновено и различно преживяване. Някои от тях се насладиха на романтична вечеря на свещи край камината в средиземноморския ресторант „Коме Прима“ под звуците на нежна и приятна музика, докато други се забавляваха със своите семейства и приятели на лоби бара, който беше осветен с множество малки свещички. Атмосферата беше топла и приветлива, а гостите ‒ доволни и щастливи.

Генералният мениджър на хотела, г-н Атанасиос Манос каза: „Миналата година участвахме за първи път в световната кауза и след получените положителни отзиви от нашите гости, бяхме сигурни, че ще се включим отново.“ Той коментира още: „Надявам се, че в бъдеще, все повече хора ще вземат участие в „Часът на Земята“ в защита на планетата. Трябва да мислим от днес за бъдещето на нашите деца и колкото по-рано започнем, толкова по-добър и здравословен живот, ще можем да им осигурим. А можем и да ги поучим с личния си пример.“

Инициативата на хотела се превръща в традиция, показвайки как с общи усилия можем да спасим планетата.

За „Кемпински”:
Създадена през 1897, „Кемпински” е най-старата верига за луксозни хотели в Европа. Богатото наследство от безупречно обслужване и невероятно гостоприемство се допълва от изключителността и индивидуалността на нейните хотели. В момента портфолиото на „Кемпински” включва 75 петзвездни хотела в 32 страни и продължава да добавя нови в Европа, Близкия Изток, Африка и Азия. Всеки хотел отразява силата и успеха на търговската марка, без да омаловажава неговото наследство. Портфолиото включва исторически сгради, лайфстайл хотели, удостоени с множество награди, известни курорти и престижни резиденции. Всеки хотел предлага качеството, което гостите очакват да намерят, съчетано с културните традиции на съответния регион. Кемпински е един от основателите на Global Hotel Alliance (GHA), най-големия алианс от независими хотели в света.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата