Пропускане към основното съдържание

Протестърите станаха за смях

Хем искат право на отговор, хем не знаят какви са правилата, че даже не го й пратили до медията, от която искат право на отговор.

Уважаеми госпожи и господа, подписали Отвореното писмо до Венелина Гочева, издател на „24 часа”.

Вестник „24 часа”, който е част от Медийна група България Холдинг, винаги е държал на коректността и предоставянето на всички гледни точки и позиции по даден проблем.

И в казуса с интервюто на г-н Любомир Денев, член на Надзорния съвет на Корпоративна търговска банка (КТБ), ще постъпим професионално и спазвайки етичните правила на журналистиката.

Бих искала да отбележа, че сте пропуснали да изпратите вашето искане по нормалния ред.

Вероятно още пътува. Аз не съм получила този текст, но той е бил разпространен в социалните мрежи и цитиран от отделни медии. Надявам се, че не това е била целта – да има скандал преди той да се е случил. Съжалявам, но няма да сме полезни в тази посока.

Очакваме вашето право на отговор в обем, адекватен на тези части от интервюто, които се отнасят персонално до «Протестна мрежа».

Ще бъда благодарна в аналогична ситуация «Протестна мрежа» или който и да е било , да адресира правилно подобни искания, защото правото на отговор е формална процедура.

Ще ви бъда благодарна и ако «Протестна мрежа» посочи адрес и лица за контакт. Целта е ако дебатът продължи, да знаем към кого да се обръщаме за становище, мнения.

Публикуваме тази покана за ваш отговор в сайта на «24 часа», защото и вашето отворено писмо достигна до нас чрез блога „noresharski”.

С уважение

Венелина Гочева, издател на вестник „24 часа”

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата