Пропускане към основното съдържание

Гаврата с ЦСКА или каквото повикало, такова се обадило

ЦСКА е пред фалит и най-вероятно ще бъде изхвърлен във "В" група. За това са виновни управниците на клуба, които с неадекватните си решения докараха отбора до под кривата круша.


Но има и други виновници - тези, които искат ЦСКА да го няма и правят всичко възможно да превърнат този голям клуб в мъниче. Както вече направиха със Славия. Но нищо - за всеки идва Видовден. Славия взе своя реванш в Деня на мустака. Ако успее да се вдигне от пепелта, и ЦСКА ще дочака своя Великден. Макар че това едва ли ще стане точно със Стоичков.

Аз одобрявам потрошаването на сградата на БФС. Одобрявам го, защото гаврата с феновете на отбора стана прекалена и някой трябваше да каже СТИГА. Стана прекалена в петък, когато БФС намекна, че няма да позволи клубът да се обедини с Нефтохимик. Защо за Берое, Локо Пд и Ботев да може, а за ЦСКА да не може?

Защо един друг отбор да може да не плаща наем за стадиона си, а едни от най-големите дългове на ЦСКА да са точно за Армията? Защо се позволява ЦСКА да бъде източван като за световно, а на другите момчета непрекъснато им се търсят и намират спонсори?

Гаврата продължава вече 20 години и все някога щеше да избие. Днес изби пред БФС, утре може и другаде да се случи. Защото тези момчета се борят за любовта си. И няма да се предадат толкова лесно.

Цветан Ламбрев, football24.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата