Пропускане към основното съдържание

ГЕРБ се разпада, прости сме, щом бодигард ни стана премиер

Разпадането на политическа партия ГЕРБ е неминуемо, защото доверието към нея е изчерпано от българското общество. В по-малка степен това важи за БСП, а ДПС е капсалована в ромските и турските общности. Атака е феномен, защото разчита на лузърите и крайно разочарованите към всички.

В бъдещия парламент влизат богаташите от ГЕРБ, които през цялата кампания демонстрираха лъскавост, величие и наглост към останалите. На Иво Димов му казах: Това е пирова победа, а той се усмихна. Колкото и да са строили, градили, имали воля ГЕРБ спечелиха с корпоративен вот, а не по убеждение, всички от ГЕРБ го знаят, точно това ги тревожи, точно това ги кара да се крият и да не правят гръмки изявления.

Още през 2004 г. бях убеден, че Бойко Борисов е тотален лъжец,когато като главен секретар на МВР заяви пред bTV, че джипове с повтарящи се номера не са влизали в ромската махала на Свиленград, където се купуваха яко гласове, а кадрите на националната телевизия го показа нагледно.

Въпреки това очаквах през 2009 г. хората около него да са в час, оказа се че те са част от кръга Капитал на Иво Прокопиев. Дянков,Игнатов, Добрев и Трайков също са част от пъзела, който уж се бори с монополите, а допуска до родния пазар американска корпорации.

Тук сме на кръстопът, тук минават толкова много народи и световни сили, че една жалка част от останалите читави българи едва ли ще спрат олигархията на Изтока и Запада.
Това, че ГЕРБ са направили много не топли никой освен тяхното си обкръжение и някой друг земеделец и работниците около тях, щом 80% мрат от болести, глад, заеми и стрес, то не си се справил, ГЕРБ трябва да бъде забранена със закон, защото е вредна за самата нея да съществува по този начин, един командва, говори пълни глупости, втори по-умен от него или по-тъп допълва глупостите и така стана пълна каша, човек откача буквално психически от брътвежите на ГЕРБ.

Един ден вдигат ДДС, после го свалят, това не трябва да се допуска никога, казвам го най-отговорно, така мисля, така и пиша тук. ГЕРБ е вредна за себе си. Примери много, да не върнем лентата с казаното, с толкова издънки на кадри, ГЕРБ не успяха за разлика от ДПС и БСП с всичките им кусури да си изградят кадри по места и дори горе във властта. 6000 партийци са нужни от най-високо ниво на ГЕРБ, за да са успешна структура, а те ги нямат,затова и са на път да станат за посмешище и у нас, и в чужбина.
тунис12
Ако ГЕРБ и компания не се махнат, улицата ще ги измете до 1 месец, това е гарантирано, само е въпрос на време да скочат всички. Пари няма, бъдеще няма, глад и безпътица. Да не забравяме, че и българите страдат ежедневно от циганска безнаказаност. Някой трябва да го отнесе, а управляваха ГЕРБ, не аз или баба ми.

Тези, които са от ГЕРБ не искат да повярват, че така, но нека погледнат бившите си членове, при тях злобата към партията и лидерите по места е по-жестока, отколкото при народните маси.
Лъгани са хора от ГЕРБ, на които е обещавано, че ще строят, слагат прозорци, ще бъдат част от някоя обществена поръчка, за това вина си носят регионалните представители, които създадоха този клиентски тип пирамида. Последният случай с напечатаните в печатница на ГЕРБ бюлетини, та това го няма и в Ангола и Лесото.

БСП ще се демократизира, партията се отваря към други лица, Пламен Орешарски е син гълъб, кацнал в червеното гнездо, Курумбашев – също. Не е чудно още сини и небесносини люде да прескочат бреговете на дясното, за да се заселят в червената земя. Това го има и в Гърция, а и в Германия.
ДПС си остава фактор при ниска избирателна активност, ромите вземат от други купувачи, но пускат с 40.

СДС, ДСБ, Лидер, ВМРО, Партията на Кунева, ГОРД, РЗС, НДСВ, ССД а и новото формирование на Касим Дал ще положат основите на новата десница, защото хората от тези партии останаха излъгани на максимум.

Българи, трябва да останат нормалните партии на линия – БСП, ДПС, Десницата, Еколози и Националисти.

Така е около нас. Така е навсякъде, лошото е, че дълго се лутаме в лабиринта на спасението, а не трябваше. Прости сме, щом бодигард ни стана премиер, прости сме и това е, така мисля, аз се чудя на герберите, абе хора как търпите толкова глупави хора като Цветанов и Борисов да ви казват какво да правите или да ги слушате какви ги ръсят, смешно е да си част от тази партия, която целенасочено унищожи СДС, всички знаем, а гледайки по телевизията ни идва да крещим.

Велко Велев, 7plus7.net

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата