Пропускане към основното съдържание

Протест пред централата на ГЕРБ! Арест за Борисов и Цветанов!

Борисов и Цветанов трябва веднага да бъдат арестувани и подведени под отговорност заради гигантския опит за фалшификация на изборите. Това е позицията на ВМРО след скандалните разкрития за незаконно отпечатаните 350 хиляди бюлетини.

Само бърз арест може да предотврати замитането на следи според лидера на ВМРО Красимир Каракачанов.

Заместник-председателят на ВМРО Ангел Джамбазки свиква всички столичани на протест пред централата на ГЕРБ в административната сграда на НДК. Протестът започва в 17.30 ч.

Печатницата „Мултипринт” е на гербаджията Йордан Бончев – общински съветник в Костинброд. Именно племенникът на въпросния Бончев – Станислав – бе наречен „Хакера” в последната информация за скандален запис на Борисов. В текста, който бе разпространен заедно с излезлия преди дни запис, се споменаваше, че Станислав Бончев е ползван за „хакване” в структурите за нелегално подслушване и следене. Фирмата на родителите му пък печели постоянно поръчки от МВР, показаха наскоро журналистически разследвания.

Отпечатването на бюлетини над определения лимит и след крайния срок е директна вина на първите мъже в държавата и за никого няма съмнение, че това са именно Борисов и Цветанов, заяви председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата