Пропускане към основното съдържание

Кандидат депутат от ГЕРБ целува зам.-кмет в устата и помпа секс-кукла

Страстна целувка между депутата в последния парламент и настоящ кандидат за втори мандат на народен представител от ГЕРБ Емил Гущеров и заместник-кмета на Дупница Крум Милев се появи Фейсбук, съобщи dennews.
Ако може да се вярва на датата на снимката, мъжката целувка се е случила в нощта на втори срещу трети февруари.

Снимката е част от серия скандални фотоси. В друг кадър Гущеров и Милев дърпат надуваема секс кукла, седейки на маса с изпразнени чинии и марково уиски. Видимо поизпуснала част от въздуха си кукла е прегърната през шията от Гущеров и попада в скута на друг господин, чието лице е скрито от ококореното лице на секс играчката. На следваща снимка Милев демонстрира мъжественост, като вече „изнасилва” куклата с бутилка от алкохол, докато млад мъж я държи в скута си и я е обърнал с гръб към заместник-кмета.

 На друга снимка, със светнал от алкохола поглед, зад чашите с уиски, вдигнати за наздравица, наднича и председателят на ОбС-Дупница и президент на волейболния Марек Ивайло Константинов. До него с натежали клепачи е Крум Милев, собственикът на рекламна агенция Симеон Георгиев-Мони, който е бивш съученик на Гущеров, Константинов и другият заместник-кмет Красимир Георгиев. Най-близо до обектива и на този кадър се вижда лицето на Гущеров.


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата