Пропускане към основното съдържание

Борисов: Ако тоя е знаел нещо нередно и им го е казал, маминката му да иба!

В скандалният запис между Бойко Борисов, Мирослав Найденов и прокурор Николай Кокинов, на финала Борисов остава само с Мирослав Найденов. Борисов говорипо телефонакато безпрецедентно разказва на някого какво ще кажат на следващия ден!!!
Ето финала на записа, в който личи, че НЯКОЙ ОТ ВИСШИТЕ ПРОКУРОРИ Е ИЗДАЛ КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ОТ ПРОВЕРКАТА:

Б.Б.: (Говори по телефона с неизвестно лице.) Тея днеска ще обявяват това от подслушването и горе долу знам какво е излезло. Значи единият началник на екип е на 50-годишнина е имал и е отишъл и е изтрил всичко в деня, в който е обявена проверката, вечерта.

Имам… А-а?.. Да, да, да – става въпрос те ше им повдигат на тех, просто да знаеш като реакция. Не съвпадат, а те мое ли да са ни слушали нас?

Не щото, те са излизали, примерно не им съвпадат пътните листове със, пише че колата не е излизала, е харчи 30 литра бензин. Това може на шофьорите да са си изписвали гориво, само че няма да прозвучи много добре, според мене…

Трябва да имаш . . .

Това е, най-уличаващото е това, че единият е изтрил целата информация от файловете, което в деня на проверката, което не звучи добре като се обяви по този начин.

Доказано е, 13 прокурори са се подписали.

Информацията, която имало във файла, взел е паролата от английската компания и е изтрил записите. Всички записи. Немам представа за периода, просто знам, това са основните обвинения. А в единия пък има останали звукови записи, които не са ги слушали още, но немат документ, че са водени. И затова си мисля дали тези не са си бръмчали така да си изкарват напред-назад.

Требва все пак да имаш някаква готовност да видиме какво ще кажат, но е това са основните нарушения. Не излизат по пътни книжки маршрутите с разхода на гориво и единият шеф на екип, те са два ли са, три ли са, колко са тея бусове, е изтрил. И то нали това е интересно, че е имал 50-годишнина, когато чул за проверката, става отива вечерта при едните, на другата сутрин в 7.58, а от 8.30 му е работното време, отива взима кода и ги изтрива всички.

И ако тоя, където казваш дали заместник или нещо е знаел за нещо нередно и им е казал, не го знам кой е, маминката му да иба.

Въпросът е този сигнал, примерно, ей сега стои и ме слуша на моята къща къде отива.

Добре, просто да го имаш предвид, хайде (затваря телефона).

Afera.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.