Пропускане към основното съдържание

Тийнейджърки си мъстят със секс обяви

Все по-често тийнейджърки използват интернет като арена за разчистване на сметки. Наскоро група ученички пуснали в мрежата телефона на своя връстничка и обещали секс услуги от нейно име.

Злодейките тормозили жертвата си онлайн, като първо пробили профила й в социална мрежа и разпратили от него нецензурни и обидни послания. След време момичето започнало да получава заплашителни мейли и есемеси. После се стигнало и до публикуването на личния й телефонен номер в сайт за безплатни обяви. Нещата излязли извън контрол, когато се стигнало и до физически тормоз. Побоят дори бил заснет и качен като видеоклип в нета.

Тийнейджърите правят фалшиви профили, за да могат да унижат жертвата си. Често снимат пияни младежи по купони, след което пускат видеоклипове с изцепките. “Онлайн тормозът е 24 часа в денонощието. Миналата година получихме над 40 сигнала за виртуални гаври”, казва Георги Апостолов от центъра за безопасен интернет.

www.mignews.info

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата