Пропускане към основното съдържание

Скандални есемеси на Цветанов

Това, което съм депозирал пред нотариус ми е застраховката за децата, затова няма да го кажа, каза в студиото на Нова телевизия бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров. Според него Цветанов, който твърди, че зад неговите думи стоят икономически интереси, проявява полицейски манталитет.
Димитров не приема и коментариите на бившия вътрешен министър за семейните отношения на Миро Найденов, които според него не са тема за публично обсъждане.

“Цветан Цветанов не ни долюбваше с Мирослав Найденов”, твърди Димитров, “ защото двамата не му позволихме да притиска горската система и да внедрява там свои фирми”.

Бившият депутат от управляващата партия показа в ефир на телефона си два СМС-а от Цветанов-единият до Мирослав Найденов, другият – до него.

СМС-ът до земеделския министър е препратен от една фирма от Цветанов, който го е получил. В него се казва: “Моля те, звънни на Миро Найденов, защото момчето го викат от ДАГ да му връчат постановление, да излезе от мястото, където работи в момента”. Не става ясно кой точно пише това до вътрешния министър.

В СМС-а до Емил Димитров Цветанов отново му препраща изпратено до него съобщение, коетоа гласи: “Емил Димитров се обадил и казал да приклюват веднъж завинаги с тази фирма, на момчето му бяха написали три акта и ще му вземат лиценза. Ще можеш ли да направиш нещо?”

След като получил съобщенията, Емил Димитров се обадил на Цветанов и му казал, че от няколко дена той не е говорил с никакъв горски. Думите му били съвсем директни: “Не ме обвинявай в неща, в които не съм участвал”.

След това Цветанов натисна шефовете на ДАГ и Найденов и тези актове не бяха издадени. Става въпрос за пари, за лобиране, смята бившият депутат.

“Не случайно съм изкарал семейството си от страната, защото имам предчувствие, че нещо лошо може да се случи с тях. Не съм част от никаква мафия, ако имаше нещо, Цветанов щеше да го извади отдавна. Една година цял отдел в ДАНС работи да намери далавери на Емил Димитров”, каза още бившият гербаджия.

“Цветанов беше накарал Найденов да заведе шестимата директори на горски предприятия в неговия кабинет да не поддържат връзка и да не слушат Емил Димитров”, уточни той.

“През октомври имах тежък разговор с Бойко Борисво и му казах - ако искаш да си върнеш старата любов на хората и рейтинга, отстрани Дянков и Цветанов”, призна Димитров. Не знам дали Цветанов не държи с нещо Борисов, но той не го отстрани.

БЛИЦ

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.