Пропускане към основното съдържание

Състудент на Адел и LaTiDa на една сцена с общо парче

На 27-ми март (сряда) от 21:00 часа в Sofia Live Club – най-голямата клубна сцена ще приюти трите музи от групата laTida, които ще направят премиера на втория самостоятелен сингъл на групата - "Илюзия" със специалното участие на Mr.English.

„За мен това е страхотна възможност за изява, с която искам да подкрепя уникалните момичета от LaTiDa, както и да се представя пред българската публика“, споделя Лиам. “Готов съм за нови предизвикателства и възможности и се надявам да впечатля публиката с британския си стил, който предлага нещо ново и различно от типичното американско звучене“, допълва той.

В сряда вокалистките ще представят клубен лайф – една съвместна инициатива на най-обичаната българска формация “Bon-Bon Music” и световният козметичен гигант CND Shellac. Проектът представлява авторски песни, известни парчета, поднесени в нестандартни версии. Музикантите на сцената ще бъдат: Пламен Денчев (Voice of boys) – пиано, Васил Василев – китара, Алекс Атанасов (Funky miracle) – бас китара и Богомил Дончев – барабани.

Гост музиканти по време на пърформанса: Поли Генова, Mr.English, Voice Of Boys, Криста, танцьорите от "RIO CREW’’, Владислав Минчев, Георги Стойков, Алекс Атанасов от "Funky miracle’’ и др.

Mr. English - Лиам Уебър е роден в Лондон, но има мултиетнически произход и корени от Ямайка, като този културен микс придава специфично звучене на музиката му. Завършва престижното B.R.I.T School for Performing Arts and Technology, чиито възпитаници са някои от най-големите британски звезди сред които Адел, Ейми Уайнхаус, Джеси Джей, Леона Луис, Кейти Би и др. Обича да пише песни и харесва интелигентния, смислен и готин рап и хип-хоп. Участието му в проекта е неговият музикален дебют на българската музикална сцена.

Допълнителна информация

Момичетата от трио “LaTiDa” се срещат още през 1995 г. като част от група “Бон-Бон“. През 2009 година формират своята група. Името на групата идва от техния дебютен сингъл “LaTiDa”
Яна Балева, Десислава Христова и Елизабет Нешева вземат участие във “Великолепната шесторка” и други телевизионни формати и концерти, а от 2010 г. са част от екипа на Поли Генова. През 2011 г. заедно с нея представят България на конкурса Евровизия в Дюселдорф с песента ‘’На Инат’’. Визията на LaTiDa ще впечатли с истински триумф на цветовете, за което ще се погрижат ''Benetton'' и CND Shellac, a невероятното вокално майсторство ще направи вечерта незабравима.



Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата