Пропускане към основното съдържание

Мутра бие възрастен човек - пресичал пред колата му

Датата е 4 март 2013г, часът около 18. Вече прибрала дъщеря си от училище се отправяме към дома. Честит понеделник!
Първо искам да се извиня за лошото качество на снимката, но е достатъчна, за да свърши работа. Ето каква.

Ще Ви разкажа една кратка историйка.
Нищо необичайно – трамвайна спирка в центъра на София, чакащи, пешеходци и такива като мен – с автомобили. Като мен и като шофьора на Опел-а пред мен.
Трамваят спира и отваря врати, чакащите се отправят към тях. Идилично.

Точно това вбеси шофьора на Опел-а. Той чевръсто излезе от колата си, мина пред нея и стовари цялата си налична физическа сила върху господина с такето, който е на тротоара (в дясно). Дързостта на възрастния човек се заключаваше в това, че той не просто преминаваше пред Опел-а, той пресичаше пътя на гнева и агресията, които до този момент тихо обитаваха мъжествената опаковка шофьорската седалка с неясно съдържимо. И това беше причината за тяхното демонстративно намесване в тази толкова досадна картина.

Причината беше достатъчна шофьорът на Опел-а да излезе от колата си и да нанесе силен удар в лицето на господина с такето; беше достатъчна, за да му разбие носа и той да полети във въздуха; беше достатъчна, за да счупи очилата му, които са алтернативните му очи, без които, до колкото разбрах в последствие, почти не вижда; беше достатъчна, за да ругае и да сплаши всички наоколо. Седна зад волана и просто продължи по пътя си.

Господинът с такето, мисля представи се Захариев, има моите координати, а аз имам снимка на Опел-а. Поговорихме малко с него, събрахме парченцата от очилата, поне тези, които намерихме и се разделихме. Не прие да го закарам, вероятно заради шока. Остана треперещ на спирката да чака, но вече не трамвай – може би съдбата.

Оказах се единственият му свидетел. Дори не съм се замислила какво и дали съм видяла. Аз бях там, видях и помня. Две дами коментираха, че аз съм „жена с дете” и, видиш ли, трябва да се пазя- ще добавя само, че съм жена в позицията на „просто човек”.
Моля Ви, споделяйте тази снимка , за да достигне до повече хора, поне тук. Нека достигне и до шофьора на Опел-а. Нека се знае…

Lazura Shosheva, Фейсбук

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата