Пропускане към основното съдържание

Капка Георгиева: Волен да напусне незабавно парламента!

“Това е много неприятен инцидент и след него единственият начин Волен Сидеров да излезе от ситуацията е да напусне парламента“, заяви за Агенция ПИК бившата съпруга на лидера на “Атака” Капка Георгиева. След дълга връзка и около 5 години брак Сидеров я напусна заради младата си колежка Деница Гаджева.

“Агресията на Волен ме учудва. Аз не съм до него сега, но човек се променя при други обстоятелства, – продължи Георгиева. – Не приемам журналист да посегне и бие журналист. Няма бивш колега… Да си политик не е професия, не е нещо вечно. Да стигнеш до там да пребиеш журналист означава само едно, че мястото му не е в парламента. Той трябва да се замисли докъде е стигнал”.

След нападението на журналиста Лъчезар Лисицов депутатите -националисти се покриха и изключиха телефоните си. Заместникът на Сидеров в “Атака” Павел Шопов на бегом напусна парламента и отказа да коментира агресията на своя председател.

“Не приемам тази солидарност. Достойните хора напуснаха групата на Волен именно заради поведението му”, заяви бившата съпруга.

За неудобните въпроси в журналистиката и редно ли е обществото да научи подробности от романтичната екскурзия на Деница Гаджева и Волен Сидеров в края на 2012-та в Париж, Капка Георгиева е категорична: “Като си  станал публична личност, трябва да си готов и животът ти да е публичен, няма скрито-покрито.

Ако средствата, които си използвал, са от спестяванията ти, не виждам причина да отговориш на неудобните въпроси. Знаете какво се случи със Строс Кан и чистачката – случаят на Волен не е толкова различен. В политиката не може да скриеш нищо лично. Когато се опитваш да прикриваш фактите, в следващия момент си изпускаш нервите. Единственият полезен ход на Волен Сидеров е да напусне парламента”.

PIK.bg

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата