Пропускане към основното съдържание

Даскалка научила свой ученик на орален секс

Учителка е обвинена в секс и орален секс със свой 17-годишен ученик. Палавата даскалица от Гимназия Кловис Ийст Линдзи Мишел Тримбъл от град Фресно бе арестувана миналия четвъртък и бе обвинена в секс и орално съвкупление с непълнолетен.

След повдигането на обвиненията тя е напуснала работата си още на същия ден. Сексът е станал между март и юли тази година. Линдзи е преподавала в училището от август 2010 г., писа БЛИЦ.

Смята се, че сексът е бил правен в различни домове във Фресно, но това засега не е потвърдено от полицията. Тримбъл е омъжена.

Според “Фресно Бий”, сексът е бил разкрит от служител на училището, който е съобщил за него на управлението на учебното заведение, което на свой ред е информирало полицията.

В момента жертвата на секс насилието е на 18 г. Други подробности около случая не се съобщават. Тримбъл е освободена под гаранция от 55 000 долара. Тя трябва да се изправи пред съда на 20 декември.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата