Пропускане към основното съдържание

Деца проплакаха: Учителят по физика ни малтретира сексуално

Сексуалният тормоз на учителя Тодор Камов от хасковския Техникум по механотехника над четири ученички продължавал от няколко години. Едва сега обаче нещата ескалирали и момичетата решиха да се обърнат към БЛИЦ и да направят историята достояние на обществото.

Директорката Дорина Карадимова и заместник-директорката до днес не са знаели нищо за случващото се. Четирите момичета са от различни класове и са на възраст от 14 до 16 години. Те поотделно една от друга разказали на директорката как учителят при всеки удобен случай ги опипвал, прегръщал ги и се натискал в тях. И това не било от скоро, а от няколко години. Стигнало се до там, че ученичките все по-често не влизали в часа по физика.

Разказът на едната от ученичките съвпадал с този на другите момичета. Това, че учителят я галел често по главата, по раменете и тялото, когато никой не ги вижда. Дори когато трябва да извинява неизвинените им отсъствия, учителят го правел в хранилището по физика след няколко прегръдки. Затова какво се случва в това хранилище разказали и четирите момичета.

Педагогът  намирал различни начини да ги накара да почистят или да подредят помещението поединично, а след влизал и ги опипвал включително и по задните части.

Децата не можели повече да издържат на тормоза и решили да разкажат всичко, за да се спасят от нахалния си учител. Те откровено си признаха, че до днес не са споделили това с родителите си, за да не потърсят отмъщение. Приятелят на едното от тях обаче научил за гаврата на учителя и се заканил да го гръмне и да го излежи.

Обвиненият в секстормоз Тодор Камов  отрича всичко това да се е случвало. Твърди, че бил много строг с децата и затова те са решили да му подлеят вода. Ръководството на гимназията тепърва ще нищи случая, но мнението им е, че децата са добри ученици и досега не са имали конфликт с учители.

Тодорка Николова, БЛИЦ


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата