Пропускане към основното съдържание

"Цесекари", далаверата свърши!

Сутринта Майкъла гостува на Ники Бареков. Не успях да го гледам, но във Фейсбук видях клип от предаването и си го пуснах. Жоро Илиев разказваше какви смешни футболисти има в ЦСКА и колко му е болно, че не може да ги изгони, защото имат железни договори. Разказваше как за 20 години за клуба са похарчени 100 млн. лева, но "Българска армия" е развалина. Разкри, че може да направи базата в Панчарево бижу само срещу 3 млн. лв.


Два часа, след като дадох "хикса" на клипа, съвсем случайно разбрах за какво говори Майкъла. Във фитнеса в Студентския град, в който ходя, понякога идват резервите на ЦСКА. Днес пак бяха там. Докато ги гледахме, си говорех с момчето зад бара. То ми каза колко смешно му станало от едно признание на кондиционния треньор.

"Идват горе-долу по веднъж на месец. Треньорът ми се оплака, че искал да ги води по-често. В деня след последното половинчасово (!) занимание обаче играчите не можели да ходят от мускулна треска. Оплакали се на Стойчо Младенов и той му се скарал, че прекалява", разказа ми моят приятел.

Как се претренира професионален футболист с половинчасова тренировка с неголеми тежести, на мен не ми е ясно. Не ми е ясно и как същите футболисти не претренираха в дискотеките след победата срещу Левски. Може би там дават някакви специални медикаменти за възстановяване.

Ясно ми е друго - далаверата за "цесекарите" свърши. В "7 дни спорт" Филип Радев написа как неотдавна Майкъла събрал отбора и треньора Стойчо Младенов и им обяснил разбираемо.

- Вижте какво, момчета, тук до един сте по някакви схеми. Един няма да е дошъл нормално като футболист. Все сте продукт на някакви комисиони, на някакво претакане на пари. Ако един има по друга линия, да стане да го поздравя. И ти, Стойчо, си във всичките схеми.

Никой не станал, седят си момчетата на столовете и слушат. Сигурно пак са имали мускулна треска.

При Бареков къде нашега, къде насериозно Майкъла призна, че има идея да плаща на сервитьорките в заведенията, за да му докладват кой пие до 5 ч. сутринта. Така щяло да му е по-лесно да уволнява пияниците дисциплинарно. Евала! С простите хора се работи простичко.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата