Пропускане към основното съдържание

Неволите на детската градина в Даскалово

Снимка: Bgpravda.blogspot.com
През тази година групите в детската градина в Даскалово ще бъдат толкова големи, но по-големия проблем е, че още 500 деца ще бъдат на студено тази зима! При положение, че са отпуснати пари за саниране на градината, смяна на дограмата, оправяне на покрива и много важното в този случай - подмяна на котлето което ако си спомням правилно гори 60 литра на час!!!

Бях безкрайно разочарована когато заведох дъщеря си първия ден слет ваканцията в градината. Нищо не е пипнато! В един момент даже реших, че аз нещо не съм разбрала и най-вероятно не са отпуснати средства. Не мога да си обясня каква е причината да не се започне работа веднага при положение, че ще бъде използвана градината от двойно повече деца.

Ани Деветакова, Фейсбук

*Повод за нейния коментар е материала - Даскалово приема повече деца заради труса

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата