Пропускане към основното съдържание

Извънредно: Памела Андерсън бясна, избяга от Къщата!

Суперзвездата Памела Андерсън избяга от Къщата на „Биг Брадър", съобщи Livesport.bg. Секссимволът не спа вчера при останалите съквартиранти, а в хотел! Андерсън се опитала да се изкъпе в 1,30 часа и била неприятно изненадана! Вместо горещ душ, Памела била обляна от ледено студена вода. Причината – авария в Нови хан.



Моментално блянът за милиони мъже вдигнала скандал на продуцентите и им наредила да я изведат от Къщата. Актрисата пренощувала в софийския хотел, в който е настанена. Сутринта Андерсън отново не заминала за Нови хан, а се отправила на шопинг-тур. Русокосата дива все пак ще посети останалите ВИП-ове (бел.ред. може дори в момента да е там), за да „изгрее" във вечерната емисия на шоуто.

Ако си мислите, че суперзвездата е склонила да спи в президентския си апартамент в Къщата тази вечер, жестоко се лъжете. Пам отново ще си е в хотела, а утре сутрин си тръгва от България, отпрашвайки за Лос Анджелис.

За 3 дни „Спасителката от плажа" ще прибави към банковата си сметка сумата от 600 000 долара. Не е тайна, че всеки от БГ-участниците в риалито е получил солидна сума, за да се подвизава в „Големия брат".

Родената в Канада американка е гвоздеят на новия сезон на „ВИП Брадър". Памела Андерсън влезе вчера малко преди 22,00 часа в Къщата и предизвика небивал интерес у нас, като предаването по Нова ТВ се е гледало от над 900 000 зрители.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата