Пропускане към основното съдържание

Петев, хайде да помним малко!


Лудогорец победи с 3:0 Черно море. Нормално - по-добри са. Но в мача има твърде много спорни ситуации. Още по-спорно е надменното поведение на Ивайло Петев.
 В 28-ата минута Станислав Генчев удря с лакът в центъра на терена Еденилсон. Не го гонят. Паломино е изгонен малко пресилено за обаждане, но той все пак не е бял човек. Преди втория гол пък Дечев е ударен с лакът от Миро Иванов.

Отгоре на всичко ДВА ДНИ преди мача треньорът на Черно море Стефан Генов каза: „Очаквах да ни се падне този съдия (Георги Кабаков) и видяхте, че стана. Когато казах на момчетата в съблекалните, те много се смяха”.

 Съдиите грешат. Това не е скандално. Сър Алекс, който в никакъв случай не членува в дружество за уважение и защита на футболните рефери, казва, че по време на сезона грешките срещу твоя отбор се неутрализират.

Изказването на Ивайло Петев обаче е скандално: „В България всеки, който е загубил, се оправдава със съдията. Аз не виждам да е оказал влияние върху крайния изход”.
Точно вие ли, Петев, ще ни баламосвате така? Помним как ревахте след мача с Динамо (Загреб) – „Никога не съм си позволявал да коментирам съдиите, но той се подигра с нас. Ощети ни и ни ограби труда! Той се подигра, категорично го казвам.”
Петев, хайде да помним малко!

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата

ГАДНО: Хлебарки налазиха Фитнес Pulse (СНИМКИ)

Крайно занемарена е хигиената във веригата от фитнеси Pulse.