Пропускане към основното съдържание

Посрещнаха волейболистите с торта и плакат „Пред винкело сите са равни”

Към треньора на националния отбор по волейбол Найден Найденов се приближи едно момиче и му поднесе огромна торта за Добре дошли в България.
- Ох, ами тази торта – въздъхна Найден. Любо, който стоеше до него, го успокои с поглед, облиза се наум и няколко пъти повтори на глас с все по-голям апетит: „Ще я хапнем с удоволствие, ще я хапнем с удоволствие”. Но лошите журналисти му сложиха микрофоните пред лицето и почнаха да му задават въпроси. Повече от половин час го държаха далеч от тортата.

200 запалянковци посрещнаха отбора на летището. Освен тортата те носеха няколко големи плаката, мечета, лъвчета и едно малко нетипично за София, но напълно нормално за Перник знаме: „Пред винкело сите са равни”. С това знаме момчетата и момичетата от Миньор посрещнаха своя бивш съотборник – Тодор Скримов.




На летището бяха съпругите, приятелките и децата на волейболистите. Дъщерята Роберта (с прекрасна жълта рокля) и съпругата на Камило Плачи също дойдоха специално от Италия.


Младежите и девойките, които поднесоха тортата, се похвалиха, че са я поръчали в сладкарница „Марти” в Дружба. И обещаха догодина да донесат още по-голяма. За златен медал. Дано тогава наистина пред винкело сите да са равни.

Цветан Ламбрев
Снимки: Николай Георгиев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата