Пропускане към основното съдържание

Ех, мама му стара, пак без мачове по TV

Ех, мама му стара, и този кръг на "А" група няма да го гледаме. Вальо Михов прави всичко възможно, но футболните шефове, поучавани от Венци Стефанов и Коце Баждеков, са се запънали като магаре на мост и не дават.

Почнаха вече да говорят, че щели да са на кяр, ако мачовете не се излъчват. Според тях на стадионите щели да ходят достатъчно фенове. Да, бе, да. На кои стадиони - на Славия и Локо Сф ли? Какво им пречи да вземат парите и на феновете, и на телевизиите? И ако логиката им е правилна, защо досега са подписвали договори за тв излъчване?

Чичо Венци заслужава уважение заради школата и терените на Славия. Но не винаги го приемат насериозно именно заради прибързаните му изказвания. Един ден казва - всичко е уредено, взимаме 4,5 млн. лв. за "А" група, 500 000 лв. за купата, На другия ден говори, че нямало нищо ново. Е как да им вярват телевизиите и да правят бизнес за милиони с тях?

Да го обясним ясно: колкото повече се бавят, толкова по-малка става вероятността да се сключи договор. Третият кръг е в края на седмицата. В началото на септември „А” група спира заради националните отбори. Докато почне, стана 15 септември. По нивите в България от декември до март футбол не се играе. За какво им е на телевизиите да плащат милиони за два месеца футбол? А и напролет я камилата, я камиларя - нищо чудно клубовете да намалеят с два-три.

Още по-странно е предложението да предоставят по един мач безплатно на БНТ. В България се гледат поне три отбора – ЦСКА, Левски и Лудогорец. Интересни са и Локо Пд, Ботев, Литекс. С един мач кой по-напред.

Венци и останалите президенти избраха най-неподходящия момент да заложат всичко - точно когато рекламните приходи на телевизиите паднаха рязко. Рискът да изгубят е твърде голям и не си струва. Ако не успеят, няма да накажат само клубовете си. Ще накажат и запалянковците. А те не го заслужават.

Цветан Ламбрев

Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата