Пропускане към основното съдържание

Благотворителен концерт за Ади

Благотворителен концерт за Ади ще се проведе на 24 юли от 20.30 часа на лятната сцена пред НДК. Дарителския вход е 5 лева.

Аделина Коджабашева е само на 19 години, но страда от много рядко заболяване – злокачествен тумор на костта, появил се за пръв път преди две години с ужасни болки в глезена.

Докторите у нас предлагат ампутация на крака, заради закъснението и неадекватното лечение. Благоприятен изход има. Но е скъп. Струва 45 830 евро и е в израелската клиника „Хадаса”.
Семейството на Ади няма тези пари. То вече е изтеглило 32 000 евро заем, които са отишли само за забавянето на страшната болест. Молбата е към всички хора, организации и фондации. Помогнете всеки с каквото може. Дайте шанс на това дете да оздравее и продължи живота си, като нормален човек. Аделина признава, че вярва в ангели. Нека, макар и за малко, бъдем такива за нея.

Изпратете дарителски SMS с текст на латиница DMS ADI на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и M–Tel). Цената на един СМС е 1 лев без ДДС

Банкова сметка за набиране на средства:
УниКредит Булбанк
BG 90 UNCR 7000 1520 6364 10 BGN
BG 43 UNCR 7000 1520 6364 80 EUR
SWIFT / BIC CODE – UNCRBGSF
титуляр на сметката – АДЕЛИНА ДЕЛЯНОВА КОДЖАБАШЕВА

За допълнителна информация са следните два телефона: 0887468317,  0887258949 - Делян Коджабашев


Коментари

Популярни публикации от този блог

Клиентите на Lidl беснеят! Брутална шашма лъсна щом сравниха цените у нас и в чужбина

Клиенти на Lidl пропищяха от цените на голямата верига магазина. Сравненията с цените на белгийския Lidl са повече от красноречиви, а коментарите оставяме на вас. 

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

Структурите на БСП в София са се разпаднали, нов председател в БСП-Искър

Иван Таков е разбил районните организации в столицата