Пропускане към основното съдържание

Сексвидео с шефа на бургаския затвор

Запис от 2010 г. показва шефа на бургаския затвор Деян Костов в интимна компания с известна руса манекенка, която имала близки отношения и с висаджийски бос, пише "Всеки ден". Компаньонката била голямата награда за Костов, с която бил поощрен за доброто отношение към Митьо Очите.

В бургаския затвор той се радваше на редовни отпуски и дори ходеше по дискотеки. През летните месеци пък излежаваше присъдата си на яхта в несебърски води.

По времето но управлението на затвора от Деян Костов, Митьо Очите бил и нещо като спонсор на пандиза. С негови средства бил асфалтиран пътя до общежитието в село Ветрен, където излежаваше последните години от присъдата си. Хубавият път бил нужен за да може бронираните коли на Очите да се придвижват по-бързо, с които напускал общежитието.

С името на Деян Костов се свързват още няколко порноафери в бургаския затвор. През 2008 г. в интернет плъзнаха няколко видеоклипа. Едното показваше как пандизчии се инжектират с хероин, а другите са порно истории. Клиповете са снимани с джиесем.Тогава Деян Костов се оправда, че хора на Митьо Очите се опитват да го шантажират.

Костов бе арестуван в понеделник и доведен в следствието в София, където бе обвинен в длъжностно престъпление. По късно бе пуснат с мярка подписка. Преди това бе минала и проверката в бургаския затвор от Инспектората, като резултатите били шокиращи и Костов е предложен за дисциплинарно уволнение.

Коментари

Популярни публикации от този блог

РАЗКРИТИЕ: Менте доценти ни правят зъбите

За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински университет-София, съобщи сайтът „Народ“. В статията се твърди, че те преписват един от друг текстове от дисертациите си и ги публикуват преведени на английски език в чуждестранни списания, като ги представят за собствени научни трудове.

Пуснаха порно клип с Дебора от Стара Загора (18+)

В телегран група е пуснато кратко порно клипче с Дебора от Стара Загора.

Пуснаха гола снимка на интернет звездата Стела Павлова

Появи се гола снимка на интернет звездата Стела Павлова. Бившата половинка на Сандев позира без горнище и приковава мъжкото внимание.

САМО В BGPRAVDA: Страховит секс скандал в зъболекарските и преподавателските среди

Сн. е илюстративна За разкрита незаконна схема за израстване в академичната кариера на   определени лица от Факултета по дентална медицина към Медицински   университет-София,

Българите основават преди 17 000 г. първата държава на земята

I: Българите основават преди 17 000г. първата държава на земята-ИДЕЛ (ИТЕЛ)–конфедерация от седем арийски, финоугорски и алтайски племена, откъдето и името и (Иде-седем и Ел-племе). По късно тази държава получила и второ название на господстващия народ– Булгари, Бул-Възвишени и Ари-Свободни.